Den hurtige middag

Middagsmenu. Benyt vores serveringsforslag eller brug din egen fantasi.

 

Boller i Karry

lavet af Frilands kalv- og flæsk, suppe, mælk, løg, æbler, havregryn, mel, karry, salt og peber.

Serveringsforslag: Ris og mangochutney.

Ungarsk Gullash

med Frilands oksekød, gulerødder, fløde, hvidløg, spidskommen, ungarsk paprika, salt og peber.

Serveringsforslag: Kartoffelmos, kålpølse og kålsalat.

Bøf Stroganoff

med Frilands okseinderlår, bacon, champingnon, løg, tomatpuré, oksefond, paprika, salt og peber.

Serveringsforslag: Kartoffelmos og krydret pølse.

Hjerter i Flødesauce

med Frilands svine- eller lammehjerte, fløde, champignon, løg, paprika, salt og peber.

Serveringsforslag: Kogte kartofler med frisk persille.

Høns i Asparges

med kyllingekød fra fritgående kyllinger, kyllingefond, asparges, mælk, smør, salt og peber.

Serveringsforslag: Tarteletter.

Høns i Peberrodssauce

med kyllingekød fra fritgående kyllinger, hønsefond, fløde, peberrod, mel, salt og peber.

Serveringsforslag: Tarteletter.

Kylling i Karry

med kyllingekød fra fritgående kyllinger, karry, mælk, mel, kyllingefond, salt og peber.

Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.

Slagter Gregersens gryde

med Frilands svinefilet, mælk, champignon, bacon, løg, paprika, salt og peber.

Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.


 

Middagsretterne er pakket på frost
og kan variere fra dag til dag.
Skal opbevares ved -18°

kr. 69,- pr. person

Pris v/ min. 15 kuverter